Böcker

Månadens 5 hetaste böcker

BROR guidar dig genom bokdjungeln – gammalt som nytt.

 

 

TA DET SOM EN MAN

 

 

Hampus Nessvold är ett ungt stjärnskott som artist och programledare i TV och radio som gör en personlig djupdykning i mansrollen. I kapitlen om sex, våld, vänskap, porr, kärlek och kroppskomplex delar han med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap, olycklig kärlek, bögtest, sexmisslyckanden, och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.

 

 

MAZE RUNNER – I SOLSTORMENS SPÅR

 

 

Den fjärde boken i den sanslöst framgångsrika Maze runner-serien.

När Thomas hamnar i labyrinten är världen utanför i ruiner. Solstormar har bränt jorden och ett fruktansvärt virus härjar. Men hur blev världen sådan? Ingen av dem vet. Deras minnen har raderats och det förflutna är förlorat.

 

 

KOKBOK FÖR GAMERS SOM INTE ORKAR 2.0

 

Här är boken som ger dig kraft i verkligheten. Lär dig vad kroppen behöver. Lär dig impa. Få färdigheter att stiga i graderna i verkliga livet. För att vara ärlig … problemet är mellan tangentbordet och stolen. Du behöver den här för att bli en vinnare.

 

 

BOKTJUVEN

 

 

 

En makalös skildring av vänskap och mod under andra världskriget, berättad av Döden själv.

Historien kretsar kring flickan Liesel, boktjuven, och hennes uppväxt i ett sargat Nazityskland. Krigets fasor och vardagens förtretligheter och glädjeämnen skildras utifrån hennes anteckningar.

 

 

JAG, EN

 

 

Tänk dig att varje morgon vakna upp i en ny kropp, i ett nytt liv. Vara en person för en dag, och sedan någon annan. Så ser livet ut för En. Hen vet inte varför, bara att det alltid varit så. Och En anpassar sig, ända tills hen möter Rhiannon och blir förälskad. Den morgonen har En vaknat upp som Justin, Rhiannons pojkvän, men vad händer imorgon, när En är någon helt annan? Samma person, med samma känslor, i en främmande människas kropp.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.