Bror tipsar

5 roliga evenemang man inte vill missa:

NHL-match i Göteborg 6:e oktober

Hockey i världsklass! Två NHL-lag spelar seriematch i Göteborg för första gången någonsin. Den 6:e oktober möts Edmonton Oilers och New Jersey Devils i Scandinavium. I båda lagen spelar några Göteborgare: Jesper Bratt och Marcus Johansson i Devils och Adam Larsson och Oscar Klefbom i Oilers.

Ringaren i Notre Dame

Gillar du musikaler? Gillar du disney? På Göteborgs Operan sätter man upp Ringaren i Notre Dame med start i september. Musikalen sjungs på svenska och i huvudrollen som Quasimodo ser vi Martin Redhe Nord som gör sin allra första huvudroll.

Titanic the exhibition 21/9-31/3 2019

1912 sjönk Titanic till botten efter att ha kolliderat med ett isberg. En av kanske världens mest kända filmer med Leonardo Dicaprio och Kate Winslet i huvudrollerna har bidragit till att Titanic är ett av de mest legendariska skeppen i historien. Under hösten kommer en av världens största vandringsutställningar till Göteborg. Se den i Galleri Fredstan på Södra Hamngatan 55.

Timbuktu 25-28:e oktober

Scenföreställningen ”En droppe midnatt” följer Jason Diakités uppväxt och sökande efter sig själv och sina rötter. Musik, dialoger, nyskrivet och ospelat material framförs av Timbuktu och sångerskan Mira Palme, samt ytterligare fem musiker. 

Lanbit 1-4:e november

Lanbit startades 2012 och ett mycket populärt event för alla som älskar e-sport. I år kommer turneringar i bland annat CS:GO och PUBG att anordnas.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.